H&F Schilderwerken is een bedrijf gevestigd te Drachten en houdt zich bezig op diverse gebieden met betrekking tot vastgoedbeheer. Binnen ons bedrijf verrichten wij alle soorten en technieken op het gebied van vastgoedbeheer. Uiteenlopend van spuittechnieken, wandafwerking, houtrotreparatie, betonherstel, folietechnieken, glaswerkzaamheden. Uiteraard ook de gebruikelijke schilderwerkzaamheden.

Ons werkgebied ligt in het noorden van Nederland. Specifiek kan gedacht worden aan: Friesland, Groningen, Drenthe en de Noordoost polder. Echter komt het ook wel voor dat wij buiten ons 'standaard' werkgebied werkzaamheden uitvoeren voor onze opdrachtgevers.

Wij voeren onze werkzaamheden uit voor een groot aantal verschillende soorten afnemers, onder andere: aannemers, woningcorporaties, vastgoedbeheerders, overheid, zorg en particulieren.

Dit alles kan uiteraard alleen maar uitgevoerd worden door een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Samenwerking en communicatie zijn voor ons de sleutelwoorden tot een optimaal eindresultaat.