Binnen- en buitenschilderwerk

Bescherming bieden aan de ondergrond en behoud/verbeteren van de esthetica van een vastgoedobject. Dat zijn de doelen van schilderwerk. Wij voeren dit uit binnen of buiten in zowel nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudsprojecten.

Glasactiviteiten

Glas is te verkrijgen en allerlei vormen en varianten. Tevens dient glas vaak te voldoen aan strenge voorwaarden, dit ook nog verschillend per toepassing/locatie. Wij zijn compleet op de hoogte van de verschillende producten en toepassingen.

Folietechniek

Wij bieden u de totaaloplossing voor alles wat u aan uw bestaande of nieuwe beglazing wilt veranderen of verbeteren. Voor problemen met zon, warmtewering, beveiliging, lichtfiltering of bijvoorbeeld inkijk bent u bij ons op het juiste adres.

Houtsanering

Het komt regelmatig voor dat bij kozijnen (of andere houten bouwdelen) zichtbare of verborgen houtproblemen aanwezig zijn. Binnen H&F Schilderwerken is de expertise aanwezig om deze problemen vakkundig te verhelpen.

Totale vastgoedzorg

H&F Schilderwerken kan zorgdragen voor het compleet op peil brengen van een vastgoedobject. Op deze wijze wordt er totale vastgoedzorg aangeboden. Uw voordeel is 1 aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Meerjaren onderhoudsschema

Een meerjaren onderhoudsschema zorgt ervoor dat uw vastgoedobject jarenlang in optimale conditie. Door vooraf de verwachte onderhoudswerkzaamheden te inventariseren en te plannen blijft de conditie optimaal en zijn de kosten vooraf duidelijk.